Tunnelmallinen ravintolahalli tarjoilee parastaan pikkujoulukautena

8.11.2023 / 14:37

Joulun odotus on käynnistynyt vauhdilla ja sen myötä saapuu myös rakastettu pikkujoulukausi. Helsingissä on lukuisia tapahtumapaikkoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia pikkujouluelämyksiä, mutta yksi paikka erottuu joukosta erityisesti — Hietalahden ravintolahalli.

Hietalahden ravintolahalli on tunnettu laadukkaiden ruokien ja kansainvälisten herkkujen tarjoajana ympäri vuoden, mutta pikkujoulukauden lähestyessä se muuttuu tunnelmalliseksi paikaksi niin pienille porukoille kuin suurille juhlaseurueillekin.

Varaa oma yksityistilaisuus ryhmällesi, osallistukaa portugalilaisen ruoan työpajaan tai nauttikaa yhdestä Helsingin parhaista pizzerioista. Vaihtoehtoja on monia!

Robert’s Coffee järjestää toiveiden pikkujoulut tarjoiluineen

Hietalahden kauppahallin Robert’s Coffee järjestää asiakkaiden toiveiden mukaisia pikkujouluja ja tapahtumia! Tarjoilut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja vaihtoehtoja on aina aamupalatapahtumista, lounastapahtumien kautta iltatapahtumiin. Joulukuussa tarjolla on myös riisipuuroa.

Asiakkaita kahvilaan kerrallaan mahtuu n. 30. Pikkujoulukauteen Robert’s Coffee sopii erinomaisesti, sillä se on tunnettu erinomaisesta samppanjavalikoimastaan.

Tarjouskyselyt tapahtumiin ja tilaisuuksiin catering@zeberas.fi tai catering myynnin numerosta arkisin klo 8-16 p. 044-7635000

Kuva: Robert’s Coffee

Pöytä on katettu portugalilaisilla herkuilla Petiscariassa

Portugalilainen ravintola Petiscaria tarjoaa tilaisuuden viettää pikkujouluja ruoanlaiton parissa. Portugalilaisen ruoan workshopeissa pääsette touhuamaan yhdessä ja oppimaan keittiön reseptien salat. Marras- ja joulukuulle on tiedossa useita workshopeja erilaisten teemojen parissa, viinimaistiaisia sekä tilaisuuksia yksityisille illallisille.

  • Marraskuu 21. Kitchen basic techniques
  • Marraskuu 28. Basic sauces
  • Joulukuu 5. Cod with cream
  • Joulukuu 12. Portuguese Christmas Desserts

Lue lisää ja varaa paikkasi ajoissa täältä. Lisätiedustelut +358 44 241 7108 tai mercado@petiscaria.fi.

Ethän unohda Petiscarian perjantai-jazzia! Perjantaisin ravintolassa nautitaan herkullisen ruoan ja juoman lisäksi live-jazzista house bandin ja vierailevien tähtisolistien johdolla. Lue lisää ja katso syksyn aikataulut täältä.

Kuva: Petiscaria
Kuva: Petiscaria

Napolilaista pizzaa ja rentoa pikkujoulutunnelmaa

Särdough´ssa palkitut pizzamestarit pyöräyttävät ryhmällenne suussa sulavat napolilaiset pizzat. Hapanjuuritaikinaan tehdyt Särdough´n pizzat ovat saaneet paljon ansaittua suitsutusta – ja syystäkin!
Rennommat pikkujoulut järjestyvät kätevästi myös Särdough´ssa, kun ravintola tarjoilee ryhmille menun ennakkotilauksesta (min. 10 hlö).

Menu 25€:
Oliiveja
Pizzoja viipaloituna jaettavaksi
Pieni makea

Pöytävaraukset ja ennakkotilaukset: pizzeriasardough@gmail.com

Kuva: Särdough